Coaching filozófiám

Coachként hiszek abban, hogy mindenkinek megvannak a szükséges képességei és belső erőforrásai az életében felmerülő kihívások sikeres megoldására. Hiszem, hogy a nehézségek, kihívások, megoldhatatlannak tűnő dilemmák valójában lehetőségek a továbbfejlődésre, a mélyebb önismerettel és tudatossággal működő személyiség kialakítására. A coaching remek segítő eszköz ahhoz, hogy az egyént kísérje ezen az úton, a tanulási folyamatot hatékonyabbá és gyorsabbá tegye. Megváltozik hozzáállásunk a gondjainkhoz, környezetünkhöz és tisztán látjuk, mit kell tennünk céljaink elérése érdekében.

A coaching számomra út a szakmai és emberi kiteljesedés felé.
Munkám során az ICF (International Coaching Federation) etikai alapelveit tartom irányadónak: http://icfcoachklub.hu/icf/etikai-kodex/

“Eszter stabil és precíz, nyugodt megfontolt tempóban a maga állhatatos módján változást hoz az életedbe - ha te is akarod. Figyel az apró részletekre és jelentős tapasztalatával, éleslátásával segít megtalálni az utadat.”

Somogyi Krisztina, tanácsadó, coach

“Eszter segítségével jobban megismertem önmagamat illetve személyes vezetési stílusomat. Erősségeim tudatában jobban tudok a munkahelyemen érvényesülni és szakmai sikereket elérni.”

Puskás Dóra, Marketing igazgató, Mars Magyarország

Nagy találati pontosságú kérdései rendre önismeretre, mély elgondolkodásokra késztettek, és jól szolgálták, hogy határozottan haladjunk. Emberi érzékenysége nem hagyta elsikkadni a legapróbb részleteket sem, jó ötletei sokszor biztos mentőövet jelentettek a továbblépéshez. Csak ajánlani tudom!”

Képes Tibor, cégvezető Ecomissio Kft.

"Eszter minden alkalommal olyan kérdéseket tett fel, beszélgetést kezdeményezett, aminek köszönhetően önmagam jöttem rá a már-már evidens válaszra. Mindenképpen ajánlom multinacionális cégekhez, vezetők képzésére."

Bonifert Péter, Philip Morris Magyarország Kft. / Nemzetközi márkák termékmenedzser