Ajánlások

“Hivatásommal kapcsolatban fordultam Eszterhez. Óriási empátiával, tapintattal, határozottsággal, toleranciával és nagy szaktudással érzett rá, hogy merre kell terelni a folyamat menetét, hogy az a leghatékonyabb legyen a probléma megoldása szempontjából.
Magam számára is meglepő volt, hogy mennyire gyorsan változott bennem a kérdéshez való hozzáállásom. Türelmes és figyelmes irányításával, erősségeimre különösen nagy hangsúlyt fektetve haladtunk előre. A találkozások maradandó élményt nyújtottak és reális közelségbe juttattak álmaim megvalósításához.”
Kovács Ágota, vállalkozó


“Eszter sokat segített abban, hogy még tudatosabban kezeljem és használjam az erősségeim és vezetői képességeim. Segítségével sikerült pontosabban azonosítanom hosszú távú céljaimat, és ezek eléréséhez szükséges különböző útvonalakat. Eszter ehhez egy olyan megértő, rugalmas és nyitott légkört teremtett, amelyben sokkal könnyebben kerültek felszínre saját válaszaim.”

Olajos Zsolt, Marketing igazgató, Wrigley Hungária Kft.


“Eszter végigkísért az ambíciózus törekvéseim és a vezetővé válásom során. Újonnan kinevezett vezetőként pedig egy teljesen testreszabott programot készített számomra. Segített megbirkózni a kezdeti nehézségekkel, mely elsősorban nem a szakmai, hanem legfőképp a szervezési, irányítási, érdekérvényesítési és konfliktus helyzetek kezeléséből adódott.”

Veronika, Pénzügyi vezető 


“Eszter személyében egy nagyon felkészült, célratörő embert ismertem, meg aki az üléseken figyelmével szinte körbevett. Nem befolyásolta és nem minősítette döntéseimet, abszolút semleges tudott maradni.
Szerintem önértékelésemre volt a legnagyobb hatással, visszarángatott a földre, folyamatos szembesítéssel, amit különböző story-kon, játékos feladatokon keresztül vezetett be. Segített megerősíteni azon nézetet, miszerint határok nincsenek, csak mi állítunk fel magunknak korlátokat.  Azóta minden feladatot úgy közelítek meg hogy külső korlátok nem léteznek, belsőket pedig próbálok nem állítani. Eszter erősségei az aktív figyelem: érezni lehetett hogy ez most rólam szól. Felkészülésben verhetetlen: minden alkalomra jutott egy nagyon jól felépített „út” amin kérdésekkel láthatatlanul végigvezetett. Abszolút nem befolyásolt személyes véleményével, nem ítélkezet. Emellett célratörő volt.”
Takács Zoltán, Értékesítési igazgató


“A folyamat jól fel volt építve, kezdve előzetes egyeztetéstől, célok felállításával, ütemtervvel, annak nyomonkövetésével és utólagos lezásárral, értékeléssel. Gyors és személyre szabott volt.
Eszter erősségei a közvetlen, alkalmazkodó, megoldások helyett rávezető magatartás.
Segítségével jobban megismertem önmagamat illetve személyes vezetési stílusomat. Erősségeim tudatában jobban tudok a munkahelyemen érvényesülni és szakmai sikereket elérni.”
Puskás Dóra, Marketing igazgató, Mars Magyarország


“A coaching során az adott problémán való  mélyebb gondolkodásra sarkallt Eszter, amivel felszínre tudtak kerülni olyan bennem rejlő kérdések, aggodalmak ill. már bennem rejlő válaszok, amelyek elvezettek oda, hogy meg tudtam hozni a szükséges döntést. Eszter figyelmes és kiegyensúlyozott személyisége segített, hogy őszintén tudjunk beszélni a problémáról.”
Rita, Brand manager


“Eszterrrel történő közös munkánknak köszönhetően a rólam kialakult kép sokat változott pozitív irányba. Ez azért fontos, mert egy szint után nem csak az számít, amit tudsz, hanem amit ebből mások érzékelnek. Eszter széles és magas szintű szakmai múltja és tapasztalata lenyűgözött. Abszolút hiteles, megbízható coach volt. Eszter minden alkalommal olyan kérdéseket tett fel, beszélgetést kezdeményezett, aminek köszönhetően önmagam jöttem rá a már-már evidens válaszra. Mindenképpen ajánlom multinacionális cégekhez, vezetők képzésére.”
Bonifert Péter, Philip Morris Magyarország Kft. / Nemzetközi márkák termékmenedzser


“Eszter személyiségéből fakadóan nagyon gyorsan kialakult egy olyan bizalmi légkör, ami nagyban hozzájárult a problémák és motivációk azonosításához és a célok eléréséhez vezető út megtervezéséhez. Annak ellenére, hogy adott esetben határozott elképzelésem volt dolgokról minden esetben tudott úgy kérdezni, ami elgondolkodtatott és adott esetben újragondolásra sarkallt. A beszélgetéseknek köszönhetően nemcsak a munkahelyemen, hanem a magánéletemben is pozitív változások következtek be, amiben nagy szerepe van Eszternek, ezért nagyon hálás vagyok neki.”
Tibor, pénzügyi szakember


“Eszter stabil és precíz, nyugodt megfontolt tempóban a maga állhatatos módján változást hoz az életedbe – ha te is akarod. Figyel az apró részletekre és jelentős tapasztalatával, éleslátásával segít megtalálni az utadat. Mint coach Eszter figyelmes, és érzékeny, de éppúgy képes komoly kihívások elé állítani, ha ez szükséges ahhoz, hogy eredményesen tudjatok együtt dolgozni. Magam is tapasztaltam, hogy megbízható, figyel a részletekre, jó érzés megbízni benne és mielőtt elakadna az ember mindig van egy új nézőpontja, vagy egy jó ötlete, ami továbblendít.”
Somogyi Krisztina, tanácsadó, coach


„Eszterben, – akinek kliense voltam, – igen türelmes, felkészült partnert ismertem meg. Lankadatlan figyelmével azt az üzenetet közvetítette, hogy fontos vagyok, nagy nyugalmával meg azt, hogy nem kell mindig sietni, ahogy sokszor a hétköznapokban teszem. Nagy találati pontosságú kérdései rendre önismeretre, mély elgondolkodásokra késztettek, és jól szolgálták, hogy határozottan haladjunk. Emberi érzékenysége nem hagyta elsikkadni a legapróbb részleteket sem, jó ötletei sokszor biztos mentőövet jelentettek a továbblépéshez. Csak ajánlani tudom!”
Képes Tibor, cégvezető  Ecomissio Kft.

“Eszter stabil és precíz, nyugodt megfontolt tempóban a maga állhatatos módján változást hoz az életedbe - ha te is akarod. Figyel az apró részletekre és jelentős tapasztalatával, éleslátásával segít megtalálni az utadat.”

Somogyi Krisztina, tanácsadó, coach

“Eszter segítségével jobban megismertem önmagamat illetve személyes vezetési stílusomat. Erősségeim tudatában jobban tudok a munkahelyemen érvényesülni és szakmai sikereket elérni.”

Puskás Dóra, Marketing igazgató, Mars Magyarország

Nagy találati pontosságú kérdései rendre önismeretre, mély elgondolkodásokra késztettek, és jól szolgálták, hogy határozottan haladjunk. Emberi érzékenysége nem hagyta elsikkadni a legapróbb részleteket sem, jó ötletei sokszor biztos mentőövet jelentettek a továbblépéshez. Csak ajánlani tudom!”

Képes Tibor, cégvezető Ecomissio Kft.

"Eszter minden alkalommal olyan kérdéseket tett fel, beszélgetést kezdeményezett, aminek köszönhetően önmagam jöttem rá a már-már evidens válaszra. Mindenképpen ajánlom multinacionális cégekhez, vezetők képzésére."

Bonifert Péter, Philip Morris Magyarország Kft. / Nemzetközi márkák termékmenedzser