Három indok, amiért engem válassz

Ha az alábbi tényezők fontosak neked, akkor lehet, hogy én vagyok a megfelelő coach számodra:

1. Széleskörű, egyedi szakmai- és élettapasztalat

Közel 20 éves pályafutásomat nemzetközi nagyvállalatoknál töltöttem. Végigjártam minden lépcsőfokot, a pályakezdő szinttől a felsővezetővé válásig. Hosszú évekig tevékenykedtem az üzlet frontvonalában marketingesként, majd később HR vezetőként. Megtapasztaltam, milyen konjunktúrában dolgozni, de kijutott a válságos időszakokból is. Helyi és regionális felelősségi kört is betöltöttem olyan csapatokat vezetve, akiknek nem én voltam a közvetlen felettese, mégis én feleltem az eredményekért. Ismerem a prezentációra történő végnélküli felkészüléseket, a nehéz döntéseket, tegnapelőtti határidőket, büdzsévágást, fárasztó üzleti utakat, a sikereket és a kudarcokat. Pontosan értem, hogy miről beszélsz és mit élsz át. Szlogenem: Az értő támogatás. Ezt tudom neked nyújtni.

2. Elkötelezettségem a Te céljaid, sikered iránt

Ha együtt dolgozunk, lelkes és elkötelezett támogatód leszek. Hiszek abban, hogy megvannak az erőforrásaid ahhoz, hogy elérd, amire igazán vágysz. Még akkor is, ha az adott pillanatban kilátástalannak tűnik a helyzet. Meglátom és tudatosítom benned mindazt a jót és értéket, ammit te az adott pillanatban esetleg nem érzékelsz. Támogatlak, segítek megtalálni magadban a belső erőt, amikor arra van szükség, vagy éppen “challenge-ellek”, amikor azt látom, hogy nem hozod ki magadból a maximumot.

3. Érett, elfogadó, rugalmas személyiség

Az ügyfeleimtől kapott visszajelzésekben a leggyakrabban említett tulajdonságok a nyugalom, a türelem és a nyitott, empatikus hozzááállás. Rugalmasan igazodom igényeidhez, egyidejűleg úton tartalak a céljaid felé. Biztonságos, elfogadó közeget teremtek számodra ahol eljuthatsz nehézségeid gyökeréig, mely elvezet a megoldáshoz is.

 

“Eszter stabil és precíz, nyugodt megfontolt tempóban a maga állhatatos módján változást hoz az életedbe - ha te is akarod. Figyel az apró részletekre és jelentős tapasztalatával, éleslátásával segít megtalálni az utadat.”

Somogyi Krisztina, tanácsadó, coach

“Eszter segítségével jobban megismertem önmagamat illetve személyes vezetési stílusomat. Erősségeim tudatában jobban tudok a munkahelyemen érvényesülni és szakmai sikereket elérni.”

Puskás Dóra, Marketing igazgató, Mars Magyarország

Nagy találati pontosságú kérdései rendre önismeretre, mély elgondolkodásokra késztettek, és jól szolgálták, hogy határozottan haladjunk. Emberi érzékenysége nem hagyta elsikkadni a legapróbb részleteket sem, jó ötletei sokszor biztos mentőövet jelentettek a továbblépéshez. Csak ajánlani tudom!”

Képes Tibor, cégvezető Ecomissio Kft.

"Eszter minden alkalommal olyan kérdéseket tett fel, beszélgetést kezdeményezett, aminek köszönhetően önmagam jöttem rá a már-már evidens válaszra. Mindenképpen ajánlom multinacionális cégekhez, vezetők képzésére."

Bonifert Péter, Philip Morris Magyarország Kft. / Nemzetközi márkák termékmenedzser