Inspiráció

“Sosem jutsz át az óceánon, ha félsz szem elől veszíteni a partokat.” (Kolombusz Kristóf)

“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.” (Einstein)

Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen. (Einstein)

“Találj valamit, amit szeretsz csinálni és akkor soha többé nem kell majd dolgoznod az életedben.” (Harvey MacKay)

“Unalmas az életed? Akkor vesd magad bele olyan munkába, amiben teljes szíveddel hiszel, élsz-halsz érte, és olyan boldogságban lesz részed, amit elképzelni sem mertél.” (Dale Carnegie)

“Minden teljesítmény kiindulópontja a vágy. Ezt mindig tartsd észben. A gyenge vágyak gyenge eredményeket szülnek, ahogy a kis tüzek is csak kevés hőt termelnek.” (Napoleon Hill)

“Az életben elért sikerek egyik legfőbb oka a munkánk iránti mindennapos érdeklődés fenntartása, azaz a krónikus lelkesedés képessége.” (Williom Lyon Phelps)

“Az elképzelés tettek nélkül csak álom. A tett elképzelés híján csak időtöltés. Azonban az elképzelés és a tett együtt megváltoztatja a világot. (Joel Arthur Barker)

“Az a baj a jövőbeli biztonságod miatt való aggódással, hogy olyan bizonytalanul érzed magad a jelenben.” (Harlan Miller)

“Amit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, azt nem is érted egészen.” (Einstein)

“Senki sem ismeri a valóságot. Mindenki csak azt a részét érzékeli, amely az ő szempontjából látható.” Ismeretlen

“Az ember nem más, mint saját gondolatainak szüleménye. Amit gondol, azzá válik.” (Mohandas K. Gandhi)

“Utoljára mikor csináltál valamit először?” (Bob Proctor)

“Két alapvető választás van az életben: elfogadjuk a körülményeket, ahogy vannak, vagy elfogadjuk a felelősséget a megváltoztatásukra.” (Denis Waitley)

“A vereség nem a legrosszabb kudarc. Az igazi kudarc, ha meg sem próbáltad.” (George E. Woodberry)

“Nagy fizetés és kis felelősség – ezek ritkán járnak együtt” (Napoleon Hill)

“Akár hiszel benne, hogy képes vagy rá, akár nem – igazad van!” (Henry Ford)

“A cél olyan, mint a Sarkcsillag. Ráállítod az iránytűdet és amikor letérsz az utadról, segít visszatalálni.” (Marshall E. Dimmock)

“Ha nem tudod, hová tartasz, minden út a sehovába visz.” (Henry Kissinger)

“Azok vagyunk, amit ismételten teszünk. A kiválóság ennél fogva nem tett, hanem szokás.” (Arisztotelész)

“Eszter stabil és precíz, nyugodt megfontolt tempóban a maga állhatatos módján változást hoz az életedbe - ha te is akarod. Figyel az apró részletekre és jelentős tapasztalatával, éleslátásával segít megtalálni az utadat.”

Somogyi Krisztina, tanácsadó, coach

“Eszter segítségével jobban megismertem önmagamat illetve személyes vezetési stílusomat. Erősségeim tudatában jobban tudok a munkahelyemen érvényesülni és szakmai sikereket elérni.”

Puskás Dóra, Marketing igazgató, Mars Magyarország

Nagy találati pontosságú kérdései rendre önismeretre, mély elgondolkodásokra késztettek, és jól szolgálták, hogy határozottan haladjunk. Emberi érzékenysége nem hagyta elsikkadni a legapróbb részleteket sem, jó ötletei sokszor biztos mentőövet jelentettek a továbblépéshez. Csak ajánlani tudom!”

Képes Tibor, cégvezető Ecomissio Kft.

"Eszter minden alkalommal olyan kérdéseket tett fel, beszélgetést kezdeményezett, aminek köszönhetően önmagam jöttem rá a már-már evidens válaszra. Mindenképpen ajánlom multinacionális cégekhez, vezetők képzésére."

Bonifert Péter, Philip Morris Magyarország Kft. / Nemzetközi márkák termékmenedzser