Életcél coaching

Hiszem, hogy mindenki számára adott a tartalmas, boldog élet lehetősége. Mindenki egyedi, csak rá jellemző tehetséggel, képességekkel, személyiséggel és élettapasztalattal rendelkezik, melyek meghatározzák egyéni életfeladatát. Ha ezeket felismerjük és tudatosan hasznosítjuk saját magunk és mások javára, nagy lépést teszünk azért, hogy életünk boldog, elégedett és kiteljesedett legyen.

Mivel gazdagítja életed a világot? Hogyan akarsz nyomot hagyni magad után? Ezek magasztos kérdések, de nem kell megijedni tőlük. Nem mindenkinek van tömegeket megmozgató, világmegváltó missziója, és egy így van jól! Legtöbben nem tudják maguk mögött hagyni jelenlegi életüket, hogy elmenjenek megmenteni a bálnákat vagy iskolákat építeni Afrikába. Életcélunk tudatosítása ennek ellenére nagyon fontos, hiszen csak így van rá esélyünk, hogy azt mindennapi életünkben megéljük.

Az a tevékenység, ami az életcélunkat szolgálja a hivatásunk.

Az Életcél coaching program során a következőkkel gazdagodsz:

 • Tudatosítod magadban erősségeidet, tapasztalataidat és azokat a dolgokat, amik lelkesítenek, örömet adnak és energiával töltenek fel. Ezek alapján megalkotod a személyes életcélodat, küldetésedet.
 • Beazonosítod azokat az önkorlátozó hiedelmeket és meggyőződéseket, amelyek visszatartanak és szabotálják erőfeszítéseidet.
 • Ötleteket kapsz arra, hogyan aknázd ki jobban a benned rejlő lehetőségeket.
 • Konkrét cselekvési tervet készítesz, így tisztán látod azt az utat, ami céljaid eléréséhez vezet.
 • Eszközökkel és gyakorlatokkal gazdagodsz, amiket szükség esetén egyedül is alkalmazni tudsz.
 • A félelmet, elégedetlenséget életszeret, életöröm váltja fel.

Kinek ajánlom az Életcél coaching programot?

Neked, ha…

 • sikeres vagy a jelenlegi munkádban, mégis van benned valami hiányérzet,
 • nem érzed maga kiteljesedettnek, hiányzik belőled a lelkesedés és motiváció,
 • vágysz arra, hogy több értelmet és magasabb célt találj az életben és olyan dolgot csinálj, ami iránt elhivatottságot, lelkesedést érzel,
 • el vagy akadva, csapdahelyzetben érzed magad,
 • taposod a napi mókuskeréket és nincs energiád gondolkodni azon, hogy valójában mit is szeretnél,
 • titkon félsz attól, hogy életed végén bánni fogod, amit elmulasztottál
 • bizonytalan vagy abban, hogy mit is akarsz valójában, de azt biztosan tudod, hogy nem azt az élet, amit jelenleg élsz,
 • esetleg már tudod is, hogy mi adna több értelmet az életednek, de nem látod a változáshoz vezető utat.

 

“Eszter stabil és precíz, nyugodt megfontolt tempóban a maga állhatatos módján változást hoz az életedbe - ha te is akarod. Figyel az apró részletekre és jelentős tapasztalatával, éleslátásával segít megtalálni az utadat.”

Somogyi Krisztina, tanácsadó, coach

“Eszter segítségével jobban megismertem önmagamat illetve személyes vezetési stílusomat. Erősségeim tudatában jobban tudok a munkahelyemen érvényesülni és szakmai sikereket elérni.”

Puskás Dóra, Marketing igazgató, Mars Magyarország

Nagy találati pontosságú kérdései rendre önismeretre, mély elgondolkodásokra késztettek, és jól szolgálták, hogy határozottan haladjunk. Emberi érzékenysége nem hagyta elsikkadni a legapróbb részleteket sem, jó ötletei sokszor biztos mentőövet jelentettek a továbblépéshez. Csak ajánlani tudom!”

Képes Tibor, cégvezető Ecomissio Kft.

"Eszter minden alkalommal olyan kérdéseket tett fel, beszélgetést kezdeményezett, aminek köszönhetően önmagam jöttem rá a már-már evidens válaszra. Mindenképpen ajánlom multinacionális cégekhez, vezetők képzésére."

Bonifert Péter, Philip Morris Magyarország Kft. / Nemzetközi márkák termékmenedzser