Vezetőfejlesztés: Vezetői identitás, hiteles vezetés

Közel két évtizedes üzleti pályafutásom során magtapasztaltam, hogy a sikeresség alapfeltétele az önismeret és a tudatosság. Vezetôként különösen fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal, hiszen viszonyítási pontként szolgálunk. A vezetôt a munkatársak öntudatlanul is figyelik és visszahat rájuk viselkedése, értékrendje és hozzáállása. Az önismeret, tudatosság és hitelesség minden kíváló és eredményes vezető sajátja.

A coaching folyamat során részletesen feltérképezzük a vezető személyes értékrendjét, természetes vezetési stílusát és motivációját. Felfedezi, hogyan tudja erősségeit még jobban kamatoztatni vezetői működésében. A folyamat végére a vezető tudatosítja magában saját vezetői filozófiáját, hitvallását és képessé válik arra, hogy ezt tömören és hatásosan kommunikálja csapatának. Ez a tematikus coaching folyamat valódi változást idézhet elő abban, ahogy a vezető önmagára és vezetői feladatára tekint, ami kihat az üzleti eredményekre és az ő személyes jól-létére is.

“Eszter stabil és precíz, nyugodt megfontolt tempóban a maga állhatatos módján változást hoz az életedbe - ha te is akarod. Figyel az apró részletekre és jelentős tapasztalatával, éleslátásával segít megtalálni az utadat.”

Somogyi Krisztina, tanácsadó, coach

“Eszter segítségével jobban megismertem önmagamat illetve személyes vezetési stílusomat. Erősségeim tudatában jobban tudok a munkahelyemen érvényesülni és szakmai sikereket elérni.”

Puskás Dóra, Marketing igazgató, Mars Magyarország

Nagy találati pontosságú kérdései rendre önismeretre, mély elgondolkodásokra késztettek, és jól szolgálták, hogy határozottan haladjunk. Emberi érzékenysége nem hagyta elsikkadni a legapróbb részleteket sem, jó ötletei sokszor biztos mentőövet jelentettek a továbblépéshez. Csak ajánlani tudom!”

Képes Tibor, cégvezető Ecomissio Kft.

"Eszter minden alkalommal olyan kérdéseket tett fel, beszélgetést kezdeményezett, aminek köszönhetően önmagam jöttem rá a már-már evidens válaszra. Mindenképpen ajánlom multinacionális cégekhez, vezetők képzésére."

Bonifert Péter, Philip Morris Magyarország Kft. / Nemzetközi márkák termékmenedzser